Welkom bij Stichting IMC 'De Duif'! integraal medisch centrum voor integrale alternatieve gezondheidszorg, geneeskunde en therapie

Stichting IMC 'De Duif'

Onze missie is het verbeteren van de gezondheidszorg door het bevorderen van de toepassing van integrale gezondheidszorg en het hebben van compassie met de medemens.

Direct naar hoofdmenu en site navigatie

De missie van Stichting Integraal Medisch Centrum 'De Duif' is het verbeteren van de gezondheidszorg door het bevorderen van de toepassing van integrale gezondheidszorg. Het doel is het oprichten van een integraal medisch centrum, waarin reguliere en alternatieve (complementaire) geneeswijzen naast elkaar bestaan en elkaar aanvullen.

Welkom bij Stichting IMC 'De Duif'!

Het doel van de Stichting Integraal Medisch Centrum 'De Duif' is het oprichten van een integraal medisch centrum. Mogelijke locaties waren de gemeenten Vlaardingen en/of Margraten, maar momenteel zijn we op zoek naar nieuwe locaties. Het gaat om een centrum waarin reguliere en alternatieve (complementaire) geneeswijzen naast elkaar bestaan en elkaar aanvullen. Deze manier van integreren komt in toenemende mate voor in de gezondheidszorg. Regulier opgeleide artsen en paramedici specialiseren zich na hun studie steeds vaker in alternatieve of aanvullende geneeswijzen. IMC 'De Duif' wil in haar centrum uitsluitend gebruik maken van artsen en paramedici, die in het centrum tevens hun alternatieve en/of aanvullende behandelingen kunnen toepassen.

Door middel van het oprichten van een integraal medisch centrum, wil de stichting een bijdrage leveren aan de bevordering van de integrale gezondheidszorg. De stichting is van mening dat zowel de reguliere als alternatieve gezondheidszorg heel veel te bieden hebben. Maar samen, als integrale gezondheidszorg, zullen ze nog effectiever zijn. Een vorm van geneeskunde die voor elke patiƫnt precies afgestemd kan worden zodat de beste resultaten behaald kunnen worden.

De missie van Stichting IMC 'De Duif' is het verbeteren van de gezondheidszorg door het bevorderen van de toepassing van integrale gezondheidszorg en het hebben van compassie met de medemens.

Download het persbericht "Integraal medisch centrum De Duif in de volgende ontwikkelingsfase" van februari 2007 in Word- (103 kB) of pdf-formaat (53 kB).

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Welkom bij Stichting IMC 'De Duif'! integraal medisch centrum voor integrale alternatieve gezondheidszorg, geneeskunde en therapie